Over ons

Marnix Vijverman (°1968) is getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij heeft een ruime beroepservaring als boekhouder en is lid van het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten (BIBF).

Als dossierbeheerder bij verschillende kleine en grote boekhoudkantoren leerde hij het vak.

Sinds 2002 is hij werkzaam als zelfstandig boekhouder.

Wij zijn een klein boekhoudkantoor met 3 medewerkers, zonder dat U daarvoor aan kwaliteit moet inboeten.

Door vakliteratuur en permanente bijscholing blijven wij steeds op de hoogte van  de nieuwste ontwikkelingen. En als we nog meer gespecialiseerde kennis nodig hebben, kunnen we steeds een beroep doen op een netwerk van experten (advocaat, bedrijfsrevisor, …). Zo bieden wij U dienstverlening op maat tegen een scherpe prijs.

Wij doen meer dan het opstellen van de balans en fiscale aangiften.

Via de cijfers krijgen we meer inzicht en kunnen we U een rapportering bezorgen van uw bedrijfssituatie.

We zijn steeds alert voor mogelijkheden tot fiscale optimalisatie en kunnen U adviseren over de beste structuur voor uw activiteiten. Wij investeren in onze IT om U zo efficiënt en flexibel mogelijk te dienen.

Wij streven naar absolute transparantie in onze dienstverlening en tarifering. U kan kiezen voor een vast tarief per jaar of een facturatie per uur. In dit laatste geval bezorgen we in bijlage bij uw factuur een detail van de gepresteerde uren. De facturatie gebeurt per kwartaal.

In geval van forfaitaire aanrekeningen, gebeurt geen retroactieve afrekening. Forfaits worden wel jaarlijks geëvalueerd en een mogelijke aanpassing voor de toekomst wordt met de klant besproken. Jaarlijks wordt er een indexatie toegepast.